Näohoolitsused

Baashoolitsused


Klassikaline näopuhastus

Kestus 90 min
Hind 50 €

Sobib neile, kellel esinevad naha ebapuhtused, vistrikud, komedoonid.
Sisaldab näonaha koorimist, aurutamist, mehaanilist puhastust, maski ja kreemi.


Ekspress hoolitsus

Kestus 50 min
Hind 50 €

Sobib kõigile näonaha tüüpidele.
Sisaldab näonaha koorimist, seerumi imendamist, erimaski vastavalt näonaha tüübile, kreemi.


Erihoolitsused Sothys


Hooajaline hoolitsus

Kestus 75 min
Hind 75 €

Hooldus mõeldud  nii naistele kui meestele.
Kiire nahka hapnikuga ja vitamiinidega rikastav hooajaline hoolitsus on heaks vahelduseks tavahooldustele – nahk on lõõgastunud ja värske. Koorimine, mask ja lõõgastav massaaž muudavad naha kirkaks. Sobib kõikidele nahatüüpidele.


HYDRA3Ha –NIISUTAV HÜALUROONHAPPE INTENSIIVHOOLDUS

Kestus 90 min
Hind 90€

Sobib kõikidele nahatüüpidele. Hoolitsus mõeldud  nii naistele kui meestele.
90 minutit lakkamatut niisutust!
Luksuslik näohoolitsus, mis on spetsiaalselt loodud vastavalt erinevate nahatüüpide niisutuse vajadusele. Kuueosaline mitmetoimeline hooldus taastab nii naha niiskustaseme kui pidurdab naha vananemisilminguid, sisaldab eksklusiivset Digi-esthétique® massaaži ja uue generatsiooni niisutavaid aktiivaineid. Hydra3Ha. intensiivhooldus ühendab tehnika saavutusi meeleliste naudingutega.
Tulemused juba pärast esimest näohooldust!


NOORENDAV INTENSIIVHOOLITSUS βP3. TRI COMPLEX ™

Kestus 90 min
Hind 100 €

Intensiivhooldus on innovatiivne, eksklusiivne ja ultraefektiivne. See hooldus on mõeldud naistele, kes soovivad oma tõelise vanuse enda teada jätta …
Uus noorendav intensiivhooldus βP3. TRI COMPLEX ™ kolmikkompleksiga on 90 minutit sihipärast hooldust, et võidelda vananemismärkidega, kortsude ja lõtvunud nahaga. Suurepärane efekt juba peale ühte intensiivhooldust. Pärast kolme järjestikust hooldust, mida võib teostada üks kord nädalas, võib julgelt peeglisse vaadata ja avastada, et kuus aastat vanusest oleks nagu käega pühitud. Kauapüsiv toime, mis kestab vähemalt üks kuu pärast kolme noorendava intensiivhoolduse kuuri.


 Erihoolitsused Ella Bache


Bio-Tomatihooldus

Kestus 75 min
Hind 75 €

Mahedad looduslikult lõhnad lõdvestavad ja tasakaalustavad meelt ja hinge. Hoolitsuse eesmärk on hellitada nahka rohkete vitamiinidega ja rikastada hapnikuga. Puhastusele järgneb koorimine, et valmistada nahk ette orgaaniliste koostisosade imendumiseks. Põhjaliku näo-, kaela- ja dekolteemassaaziga viiakse nahka seerum. Kõigele sellele järgneb mask, mis kirgastab naha.
Madame Bache alustas tomatite kasutamis oma valemites aastal 1936. Tomatiekstrakt puhastab naha ja annab tervendava sära.


SensiBeautics–tundliku naha hoolitsus

Kestus 75 min
Hind 75 €

Hoolitsus on spetsiaalselt välja töötatud kõige tundlikuma naha jaoks. Luksuslik ravi nahale, mis vajab intensiivset rahustamist, taastab naha mikrofloora ja tugevdab naha kaitsebarjääri. Õrna koorimise, massaaži ja rahustava maskiga saavutatakse värske ja terve jume.


MORPHO-Firming Treatment- Luksuslik küpse naha hoolitsus

Kestus 75 min
Hind 90 €

Nahka pinguldav hoolitsus on suunatud lõtvunud kontuuridega ja vananemise märkidega nahale. Põhjalikule koorimisele järgneb kaks maski ja massaaž. Eksklusiivne hoolitsus sisaldab rohkelt NUTRIDERMOLOGY LAB Magistral ehk intensiiv-toimelisi tooteid. Juba pärast esimest korda on märgata pringim nahk ja kirkam jume.